Flugtskydning

Sæsonen er startet og snart er ferien slut.

I august skydes der tirsdag + torsdag fra 18 - 21 eller solnedgang.
I september skydes der 2/9 (tor), 7/9 (tor) og 11/9 (tor)

Ændringer kan forekomme.

I april.maj og juni skydes der tirsdage og torsdage 18:00 til solnedgang - dog senest 21:00. Der skydes IKKE 13. maj.

Der er INGEN instruktører tilstede begge dage.
Jagttegnselever skyder KUN lørdage.
24/4: Vendelbocup
22/5-23/5: Pinseskydning
5/6: Oprydningsdag
24/6: Haglskydeprøve.

I forbindelse med de nyeste og gældende retningslinjer, skal foreningen hermed meddele om følgende tiltag:

Klubhuset:

Forsamlingsforbudet er gældende i foreningens klubhus. Der må derfor ikke ske ophold i klubhuset (personale dog undtaget). Der er kun adgang i forbindelse med følgende gøremål:

Toiletbesøg, køb af øl/vand og duer/patroner og kun en person af gangen.

Flugtskydningsbanen:

Der må maks være 23 personer på skydebanen - er der flere skal man afvente i sin bil på parkeringspladsen. Undgå at være mere end en person fra hver familie så flere deltage.

Herudover skal alle myndigheders retningslinjer overholdes. Alle skal selv sørge for egne værnemidler og håndsprit mv.

Skydedage 2021

Vi har i 2021 følgende tilladte skydedage på flugtskydningsbanen Troldkærvej. De faktiske skydedage oplyses når vi nærmer os sæsonen.

Vær opmærksom som på, at oversigten er tilladte skydedage, og ikke ensbetydende med at der vil blive afviklet skydning på de fastsatte datoer.